Omdat wij zo blij zijn met onze kanjers Fantom en zijn dochter Mystic, hebben we besloten dat we als ons volgende hondje heel graag een puppy van onze eigen Mystic zouden willen. Daarom willen we met Mystic eenmalig een nestje fokken.

Mystic is een zelfverzekerde jongedame die weet wat ze wil, maar ze is ook heel lief en knuffelig. Ze heeft een vriendelijk open karakter. Mystic doet samen met Tanja aan behendigheid. Ze is een snel en wendig hondje. Op 3-jarige leeftijd liep ze al in de C klasse. Ze is heel leergierig en heeft een grote will to please. Gehoorzaamheid vindt ze ook heel leuk om te doen en ze is met een Uitmuntend geslaagd voor het landelijk GGB examen. Hier zijn we wegens tijdgebrek niet verder mee gegaan. Mystic vindt het ook heel leuk om trucjes te leren.

Als vader voor de pups hebben we gekozen voor Face van Jos en Jacqueline van Vlimmeren. Face is een mooie zwart-witte reu met een fijn karakter. Face is easy going behalve als hij moet werken! Hij is zeer sociaal naar mensen, honden en andere dieren, en hij is dol op kinderen. Hij werkt voor iedereen die zijn speeltje heeft. Ook Face loopt behendigheid in de C-klasse, hij heeft op 3 jarige leeftijd al met Jos op het FCI WK gelopen. Ook heeft hij 2x deelgenomen aan het EO Junioren met de kinderen van Jos en Jacqueline. We zijn erg onder de indruk geraakt van zijn snelheid en gedrevenheid. 

Zowel Mystic als Face hebben alle gezondheidstesten gehad en voldoen aan de eisen van de BCCN.

 

MYSTIC FACE
Stamboomnaam: Nice of you come bye Flying Fantom
Geboortedatum: 7 oktober 2009
Kleur: blue merle
HD: A, Norbergwaarde 33
CEA: vrij
TNS: vrij
Erfelijke oogafwijkingen: voorlopig vrij
Functioneel Exterieur: Uitmuntend
Stamboomnaam: Armatis Funny Face
Geboortedatum: 15 november 2008
Kleur: zwart-wit
HD: A, Norbergwaarde 33
CEA: drager
TNS: vrij
Erfelijke oogafwijkingen: voorlopig vrij
Functioneel Exterieur: Voldoende

 

Uit deze combinatie verwachten wij leuke werklustige honden in de kleuren zwart/wit of blue merle, met een hele kleine kans op bruin/wit of red merle.

Stamboom van de toekomstige puppies (via Anadune):